Omvänd rekrytering

Agentera är det nytänkande företaget inom rekrytering på den svenska marknaden.

Rekryteringsföretag jobbar ofta med arbetsgivaren i fokus och det här har vi på Agentera valt att ändra på, vi jobbar istället med att representera dig som kandidat och utifrån dina önskemål och krav hjälper vi dig att hitta nästa steg i karriären. På det här sättet har vi hittat ett bättre och effektivare sätt att matcha dig som kandidat med rätt arbetsgivare, vi är din agent i arbetslivet!  

 

Att scanna marknaden för att hitta rätt typ av möjligheter kan vara otroligt tidskrävande och svårt att hinna med när man har fullt upp på sin befintliga tjänst.

Agentera gör det här jobbet åt dig och baserat på dina önskemål och tankar presenterar vi relevanta förslag under tiden som du kan fortsätta ditt liv som vanligt, det är vårt uppdrag att hjälpa dig att hitta rätt. Eftersom Agentera har kandidaten i fokus kommer vi aldrig bli begränsade att bara presentera förslag hos våra befintliga kunder, vi går ut på marknaden och söker aktivt efter rollen som är rätt för just dig. 

Är du intresserad av vad det finns för möjligheter där ute för dig? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi jobbar aktivt med att söka upp spännande uppdrag som matchar dina specifika önskemål

Agentera är en agentur för kandidater inom flera branscher där dina individuella preferenser och ambitioner för framtida arbetsplatser ligger till grund för vårt arbete, vi jobbar proaktivt med att söka upp spännande uppdrag som matchar dina specifika önskemål.

 

På så sätt vänder vi upp och ner på traditionell rekrytering. Om du är intresserad av att ta nästa steg i karriären inom en snar framtid så kan vi hjälpa dig vidare tack vare vårt breda nätverk.

Att ta hjälp av oss är självklart helt kostnadsfritt. Agentera hjälper dig med bland annat:

 

  • - En personlig agent som stöttar och representerar dig
  • - Stöd till förhandling av löner och övriga villkor
  • - Karriärrådgivning och lönestatistik
  • - Personlig agent som hjälper dig att hitta nästa arbetsgivare
  • - Hjälp att utveckla ditt CV och profil på bl a LinkedIn
  • - Coachning i intervjuteknik - så du presterar ditt allra bästa när du söker ditt drömjobb